meserias in bricolaj: June 2015

6/14/15

masa de gradina din glaf pvc

masa din glaf pvc

masa gradina 2


asta este o mini-postare, continuare la cea anterioara. daca tot am vorbit despre mese de gradina, d-alea destinate unui mediu ostil de utilizare, iti arat o alta masa facuta de mine pentru lasat in ploaie, la viscol, sub razele soarelui etc.







6/11/15

cant pvc inlocuit cu... bormasina

mi-a murit cantu'

schimbare blat masa gradina

ok, recunosc din prima ca am exagerat. mi-a murit cantul pvc, l-am schimbat cu ajutorul bormasinii, dar nu asa cum reiese la prima vedere. insa titlul suna atat de bine ca m-a luat apa si l-am lasat asa :)



am o masa de picnic de la metro. d-aia cu picioare rabatabile, blat de aproximativ 1 x 2 m din pal melaminat, cantuit cu pvc si montat pe o structura de teava metalica. am vazut-o atat de des prin toata tara, la terase de carciuma ori pe la amicii mei acasa, incat am ajuns la concluzia ca e cea mai populara masa de picnic din tara.

masa mea are un milion de ani. inca tine bine farfuria cu friptura, castronul cu salata si berile, dar ploaia si timpul si-au cam lasat amprenta pe blat.


6/5/15

bazin wc de cosmar

bazin wc zgomotos


am tot vorbit despre reparatii ale bazinului de wc. azi e momentul sa-ti arat o defectiune careia eu nu am reusit sa-i dau de cap, asa ca am fost nevoit sa eutanasiez bazinul si sa pun altul :)

de fapt, nu e o defectiune propriu-zisa, ci mai degraba de functionarea in regim anormal.
anormalitatea provine din vibratiile ingrozitoare pe care le provoaca trecerea apei prin instalatie. vibratii care la inceput sunt abia sesizabile, dar in timp reusesc sa sparga kleberul care tine teava fixa in perete. iar tevii asteia atat ii trebuie: putin spatiu in care sa se manifeste. cand vibratia incepe sa loveasca teava de zid, e jale. vuietul se transmite in toata casa, zici ca tureaza cineva o motocicleta :)