afumatoarea de carne se intoarce
|
afumatoare carne |
suntem din nou in plin sezon de porcucidere si de afumare a victimei sub diferite forme (carne, slana, costita, carnat etc).
pentru ca ma numar printre cei care declara din tot sufletul "I ♥ porc", am inceput deja repetitiile generale pentru marea operatiune, asa ca pot completa postarea veche de aici
afumatoare-carne cu cateva detalii. o sa fiu scurt, ca n-am mari inginerii de discutat
e inutil sa-ti spun
ca, dupa ce am construit pentru un amic
afumatoarea din postarea mentionata mai sus, n-am rezistat si mi-am facut si eu una noua. una mai mare si mai frumoasa decat cea veche, evident :)
aveam destule resturi de scandura si lambriu, asa ca am facut una babana, capabila sa adaposteasca un porc intreg. sau chiar doi mai mici :)
cu gandul la sarbatoarea de ignat, i-am facut si proba de lucru, ca sa fiu sigur ca la momentul potrivit va fi functionala. deocamdata am afumat un pic de carne din metro.