meserias in bricolaj: iar vine craciunul

12/18/15

iar vine craciunul

cadou pentru meseriasul tau


aceasta postare se adreseaza in special partenerelor de meserias. daca tii la mesterul tau si vrei sa-i faci o bucurie de craciun, familia bosch ixo e ceea ce cauti.

presupun ca meseriasul tau are deja toate sculele din lume. dar e cazul sa-ti zic un lucru esential: ixo nu e scula, e un gadget.

intre noi fie vorba, la scule nici n-ar fi cazul sa te bagi, meseriasul oricum n-ar avea incredere intr-o ustensila cumparata de altcineva, oricine ar fi acest altcineva. dar cu totul altfel sta treaba cand e vorba despre un gadget.

familia de accesorii ale lui bosch ixo inseamna o colectie de jucarii cu ajutorul carora vei apasa in mod foarte discret niste butoane ascunse, dar esentiale, ale masculului alfa care zace in barbatul tau :)



nu am psihanalizat prea multi meseriasi la viata mea, dar ceva-ceva tot cunosc despre specia asta rara. si-ti garantez ca un asemenea cadou e ca o ofranda adusa masculinitatii sale. e o declaratie pe limba lui ca "da, iubitule, stiu, esti un barbat adevarat!". cu asa ceva ii vei stimula toate manifestarile macho-casnice. deloc de neglijat, cu un asemenea cadou vei reusi sa-i fii alaturi in setul de ritualuri clasice de etalare a barbatiei: cand face focul pentru gratar, cand pune condimente pe friptura si cand destupa un vin.

daca pui la socoteala si gama banala de utilizarile ale surubelnitei, un cadou de genul asta poate insemna o adevarata declaratie de dragoste, la care adaugam in subsidiar admiratia ta fata de preocuparile lui casnice si o recunoastere fara echivoc a priceperii lui.

vezi despre ce vorbim aici? nu e un cadou penibil, e corespondentul inelului cu diamant daruit in filme de baieti cand cer mana gagicilor :). aparent banala bormasina e de fapt o invitatie la cuibarit impreuna, o subtila cerere in casatorie. o simfonie a...

ok, sa lasam vraja deoparte. uite despre ce vorbesc: cadou de cadou! familia ixo e numeroasa, dar eu iti voi arata doar trei accesorii. sunt cele care imi plac mie cel mai mult.

la fiecare ai poza si proba de functionare. daca vrei sa afli mai multe, gasesti toate amanuntele aici pe
blog, dar in video si foto ai tot ce-ti trebuie ca sa iei decizia potrivita. sunt atat de misto, ca pana si prietenii mi cei mai atehnici le folosesc cu placere.


 




 




     

    daca tot am vorbit de vin, uite un ghid de ales vinuri bune, sa aiba meseriasul tau ce sa destupe cu tirbusonul de la tine: wine master

    toate accesoriile despre care am vorbit sunt online aici: accesorii bosch ixo.





    spor, meseriaso!





    No comments:

    Post a Comment