meserias in bricolaj: cadou perfect pentru meserias

12/6/14

cadou perfect pentru meserias

ai un meserias? fa-i un cadou!


bosch ixo bbq

vine craciunul si vreau sa-ti arat ce consider eu ca ar fi cel mai misto cadou pentru un meserias (judecand in acest moment oferta de scule de pe piata).

daca n-ai timp sa citesti toata postarea, te lamuresc inca de la inceput: e vorba de surubelnita bosch ixo, cu cele doua accesorii geniale: bbq si vino.







bosch ixo vino
daca ai timp sa citesti, iti arat pe indelete despre ce vorbesc. pe bosch ixo vino ti l-am aratat aici: bosch-ixo, nu mai pierd vremea cu el. iti zic doar sa cauti un vin cu ajutorul unui ghid video misto, adica asta wine master, si trec mai departe.

cat despre bosch ixo bbq, urmeza acum






uite-l pe ixo cu accesoriul bbq:


si uite-l pe bbq la lucru:




ca meserias intelept ce sunt, stiu ca nimeni nu va folosi in mod curent surubelnita asta sa sufle in carbuni ori sa deschida vinuri, dar sunt convins ca meseriasul care ar primi asa ceva ar spune "wow!", si asta este de fapt miza oricarui cadou. cand daruiesti ceva, asta trebuie sa fie efectul: sa-l uimesti pe om, sa-l lasi fara vorbe, sa fie in stare sa emita doar onomatopee :)
apropo, daca cel caruia vrei sa-i faci cadou este fan al gratarelor, uite alte cateva accesorii de profil aici: accesorii gratar. ma gandesc in primul rand la amnar, despre care voi scrie o postare in scurt timp, ca-mi place. un meserias adevarat sigur se va bucura cand va primi o ustensila care sa-i permita sa porneasca focul fara chibrituri


sa revenim la masinaria noastra. daca-ti place, uite-l pe bosch ixo bbq in cutia eleganta in care este livrat:

bosch ixo bbq


bosch ixo spice
sursa foto: http://m.bosch-ixo.com/
nu inchei pana nu-ti spun ca exista si bosch ixo spice, accesorizata cu o rasnita (de condimente, de cafea, de ce vrei tu). nu vreau sa par misogin, dar gasesc aceasta varianta potrivita mai degraba pentru o meseriasa, care-si consuma surplusul de creativitate in bucatarie. cadoul masculin 100 % este cel care cu care omul sa atate focul la gratar sau sa deschida un vin. adica cel care are cat de cat legatura cu indeletnicirile atavice ale meseriasului, mostenite pe linie directa de la masculul alfa de pestera: vanatoarea sau party-ul de dupa :)



cum ar fi sa mergi la un gratar la padure cu o surubelnita in buzunar? sa o folosesti la facut focul, la condimentat carnea si la destupat sticla de vin? mie mi se pare foarte tare!

uite scula bosch ixo, uite si accesoriile bosch ixo.






spor!

No comments:

Post a Comment