meserias in bricolaj: surubelnita noua

12/27/20

surubelnita noua

bosch PushDrive

bosch PushDrive


ca de obicei, mos craciun mi-a adus o scula noua si draguta, pe care astazi ti-o prezint si tie. e un gadget de meserias, o surubelnita electrica bosch PushDrive.

e o jucarie frumoasa si desteapta, care te ajuta intr-o oarecare masura, dar nu-ti imbunatateste grozav performantele de meserias. in anumite situatii te poate ajuta sa fii mai eficient, in rest e doar trendy: daca o ai, se numeste ca esti dotat cu ultimul racnet in materie de surubelnite :)



la o prima analiza, bosch PushDrive arata ca o surubelnita normala, cu manerul pe axa surubului. de altfel, chiar poate fi folosita ca o surubelnita normala in conditiile in care o setezi pe "manual". dar asta as zice ca se intampla dupa ce ti s-a golit acumulatorul si inca mai ai treaba. hai sa vedem ce face cat e incarcata.

e o surubelnita cu acumulator, cu incarcare pe cablu usb, care ofera cuplu reglabil, doua sensuri de rotatie. are un maner ergonomic, cu suprafata antialunecare, pentru priza perfecta. e destul de puternica si foarte silentioasa, comparativ cu alte surubelnite.

daca tot am pomenit de setarea pe modul manual, butonul din care faci asta mai are doua pozitii: una pentru insurubat, una pentru desurubat.

dotare pachet bosch PushDrive



ce are special aceasta surubelnita este declansarea. nu are un buton, motorul porneste atunci cand apesi scula pe varf si se opreste cand nu mai apesi. vezi in video: 



in capatul de lucru vei da de sistemul de prindere folosit de cele mai multe surubelnite electrice: hexagonul clasic, in care pui sau nu prelungitor, apoi pui biti de tot felul (fabricantul iti ofera o trusa cu cele mai utilizate tipuri) sau alte accesorii (tubulare, burghiu, freza de tesit etc)


in functie de necesitati, poti regla momentul de torsiune oferit de scula de la rotita rosie de pe coada. cuplu e reglabil intre 1 si 6. cand este atinsa valoarea stabilita de tine, scula nu patineaza, ca alte surubelnite electrice intalnite in viata ta de meserias. pur si simplu se opreste. 



scula vine cu un alimentator si cablu usb /micro-usb, pe care-l vei folosi cand vei vedea ca indicatorul cu leduri verzi de pe manerul surubelnitei nu se mai aprinde. 
micro-usb si rotita setare cuplu










ce sa-ti mai zic? uite-o aici online.

spor!

No comments:

Post a Comment