meserias in bricolaj: ingrijire gazon 4 - foarfeca electrica

6/20/13

ingrijire gazon 4 - foarfeca electrica


bosch isio

foarfeca electrica bosch isio

ultima postare din domeniul taierii gazonului priveste o scula destinata taierilor de finetze. vorbim despre foarfeca de gazon si gard viu bosch isio.









bosch isio
scula asta pare o jucarie, dar este foarte utila in cazul in care ai de finisat margini de gazon, in special in zona gardurilor sau a rondurilor de flori. unde ai de facut taieturi exacte, masina de tuns sau trimmerul s-ar comporta precum elefantul intre rafturile de portelan. aici, foarfeca asta e aur curat.

foarfeca electrica mai stie sa tunda si tufe ori gard viu (cu ramuri subtiri), dar de utilitatea in acest someniu te voi lasa sa te prinzi singur.




foarfeca gazon manuala
masinaria face exact ce face si o foarfeca manuala, numai ca e mai comod de lucrat cu ea. este o scula electrica si functioneaza pe baza pe acumulatori, mai primesti in cutia originala doua varfuri taietoare interschimbabile: o foarfeca pentru iarba si un cutit pt arbusti. se schimba foarte usor, uita-te in video



in privinta functionarii nu prea am ce sa-ti spun. incarci acumulatorul, pui varful potrivit, tai, end of story. pot doar sa-ti atrag atentia asupra pericolelor. casca ochii la degete! de asemenea, fii atent la animalele care se plimba pe langa tine cand lucrezi! atentie si la cablurile electrice! masinaria asta poate ca nu taie crengi groase, dar ceea ce nu trebuie sa taie sigur ajunge ferfenitza cand intra intre lame :)
aici vezi cum functioneaza bosch isio cu cele doua tipuri de echipari: foarfeca gazon si cutit crengi
mai departe e decizia ta. daca-ti place scula, cumpar-o si treci la treaba. uite aici niste oferte: foarfece gradina

multe alte chestii despre produsele firmei gasesti aici: Bosch Home Page 
spor!

No comments:

Post a Comment