meserias in bricolaj: bormasina rasnita

5/10/15

bormasina rasnita

bosch ixo, rasnita de condimente

bosch ixo spice

revin cu o postare despre accesoriile misto ale bormasinilor. misto pentru ca umanizeaza sculele, misto pentru ca largesc gama de utilizare a sculelor si foarte misto pentru ca sunt niste cadouri originale.

cand am vorbit despre bosch ixo (in postarea de aici bosch-ixo) am pomenit de doua accesorii foarte dragute: ixo vino si ixo bbq (vezi demo tirbuson bosch-ixo si demo suflanta de gratar cadou-perfect-pentru-meserias). astazi vorbim despre al treilea accesoriu fara legatura cu bricolajul: rasnita de condimente ixo spice.






daca ai mai citit postari de-ale mele, ai observat ca am facut o adevarata fixatie pentru  bosch ixo si pentru  accesorii bosch ixo. acord atentie oricarui detaliu care transfera o scula din atelier (barlogul meseriasului) catre celelalte zone ale casei, unde au acces si pamanteni mai nepriceputi sau doar dezinteresati de scule.

detaliul e cu atat mai pretios cu cat ajuta scula sa intre si in gratiile meseriasei tale! in mod normal, daca te vede cu bormasina in mana, sigur te intreaba usor exasperata "ce tot mesteresti acolo?". daca in capatul bormasinii pui un accesoriu pe care il poate intelege si, mai important, il poate folosi si ea, se schimba situatia.

or, exact asta fac gadgeturile ixo: transforma surubelnita/bormasina intr-o scula prietenoasa, o aduce in familie, in grupul de prieteni etc.

am terminat cu introducerea si sunt in impas: ce sa zic eu despre ixo spice? e o rasnita, nu face operatii pe creier. bagi pe o parte condimente brute si le scoti pe partea cealalta pisate. asta-i tot!

fabricantul trateaza insa jucaria asta cu toata serioztatea. iti ofera chiar si instructiuni de folosire, pe care nu e rau sa le citesti. doua lucruri importante afli de acolo:

  • poti actiona rasnita mecanic sau manual
  • ai la dispozitie un mecanism de reglaj al granulatiei (o piulita in partea de jos a rasnitei)
in rest, gasesti avertizarile tipice din pliantele cu instructiuni: nu da cu ciocanul in rasnita ca o strici, nu o tine in mana cand te electrocutezi pentru ca atunci cand mori o scapi din mana si o spargi, d-astea :)


uite in video cum reglezi granulatia, cum functioneaza manual si cum o montezi pe bosch ixo ca sa rasnesti mecanizat:


uite inca un video cu rasnirea boabelor de piper pe o bucata nesimtita de carne :)




daca te intereseaza in detaliu ce face rasnita asta, uite inca un video:





bosch ixo surubelnita si ixo spice
inchei prin a trage o concluzie curajoasa: cu accesorii de tipul asta, parca nu-ti mai e frica sa-i cumperi iubitei o bormasina de ziua ei. in mod normal ti-ar face-o guler, dar cu o rasnita in varf te iarta. cu asta stie sa interactioneze, ii poate face loc in inima ei. prin urmare, si tie :)

pana acum am gasit accesoriile lui bosch ixo doar in diferite pachete promotionale facute de bosch. ma bucur sa vad ca accesoriile sunt vandute acum si separat.

pe ixo spice o gasesti, alaturi de celelalte accesorii, aici: accesorii bosch ixo
scula e aici: bosch ixo.




spor!

No comments:

Post a Comment